Din handlekurv
translation missing: nb.general.icons.icon_title

Frakt

Frakt og levering

Motekroken sender til hele landet. Når du legger inn bestilling på motekroken.no vil vi behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag.

Vi leverer alle pakker med Bring som tar 2-4 dager. Leveringstiden avhenger litt av hvor i landet du bor og hvilken fraktmetode som er valgt, men alle pakker bør være på plass innen det har gått fire dager. Velger man “Hente selv på Post i Butikk” så skal pakken i de aller fleste tilfeller være klar for henting dagen etter. I enkelte tilfeller kan det ta noe lenger tid på grunn av høy pågang enten hos oss eller Bring. Vi har en fast fraktkostnad på 49,-. Skal man være helt sikker på at pakken kommer frem dagen etter så kan man velge “Ekspress over natten”. Unfortunately we don´t ship internationally. Orders to foreign adresses wil not be processed, and will be cancelled.

Vi bruker post i butikk på Spar Beitostølen, der "Helt hjem" ikke er et leverings alternativ. Derfor ber vi om og ikke bruke denne tjenesten ved retur. 

Å hente i butikk er gratis, men varene må hentes i løpet av 3 dager med mindre annet er avtalt. Varen hentes etter at du har fått en bekreftelse fra oss på at varen er pakket og klar til henting. Husk å ta med ordrebekreftelsen (på papir eller elektronisk) og vis den i kassen.