Frakt

Frakt og levering

Motekroken sender til hele landet. Når du legger inn bestilling på motekroken.no vil vi behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag.

Vi leverer alle pakker med Bring som tar 2-4 dager. Leveringstiden avhenger litt av hvor i landet du bor og hvilken fraktmetode som er valgt, men alle pakker bør være på plass innen det har gått fire dager. Velger man “Hente selv på Post i Butikk” så skal pakken i de aller fleste tilfeller være klar for henting dagen etter. I enkelte tilfeller kan det ta noe lenger tid på grunn av høy pågang enten hos oss eller Bring. Vi spanderer fraktkostnaden på alle pakker over NOK 1000! Dette gjelder KUN når man har valgt “Hente Selv i Butikk”. Skal man være helt sikker på at pakken kommer frem dagen etter så kan man velge “Ekspress over natten”. Unfortunately we don´t ship internationally. Orders to foreign adresses wil not be processed, and will be cancelled.

Å hente i butikk er gratis, men varene må hentes i løpet av 3 dager. Varen hentes etter at du har fått en bekreftelse fra oss på at varen er pakket og klar til henting. Husk å ta med ordrebekreftelsen (på papir eller elektronisk) og vis den i kassen.